МО вчителів природничо-математичного циклу

Заходи до Дня Землі

Тренінг вчителів географії

5 березня у школі відбувся тренінг для учителів географії Тернополя  на тему «Використання хмарних технологій навчання на уроках географії». Тренінг провела учитель географії Кравчук Л.Д. На занятті педагоги більше дізнались про сервіси від Google. Леся Дмитрівна розповіла про можливості використання Google Диску як хмарного сховища у  якому можна надійно зберігати та використовувати фотографії, відео, документи та інші файли за наявності Інтернету. Педагоги працювали над створенням та наповненням віртуальної дошки Padlet. А також за допомогою сервісу Word Аrt створювали хмари слів.

Змагання з вивчення теми «Атмосфера»

01 березня 2019 року вчителем географії Кравчук Лесею Дмитрівною проведено в 6 – А класі урок – змагання з вивчення теми «Атмосфера».

Турнір «Дивовижна Північна Америка»

26 лютого 2019 року вчителем географії Кравчук Лесею Дмитрівною проведено в 7 – Б класі урок – турнір «Дивовижна Північна Америка».

Інтелектуальна гра «Найрозумніший»

22 лютого 2019 року вчителем географії Кравчук Лесею Дмитрівною проведено в 7 – А класі інтелектуальну гру «Найрозумніший».

Показовий урок  природознавства

30 листопада 2018 року вчителем природознавства Сисюк Галиною Володимирівною проведено в 5 – А класі показовий урок  природознавства «Захист учнівських проектів на тему « Наш дім – сонячна система».

Показовий урок географії 

4 грудня 2018 року вчителем Сисюк Галиною Володимирівною проведено у 8 – А класі показовий урок географії на тему «Рельєф України»