ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ НА УРОКАХ УКРАЇНСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРИ

27 березня 2019 року в ТЗОШ№8 проведено модераційне заняття в інтерактивній школі українського словесника з теми “Використання технологій візуалізації на уроках літератури”. Учителі-філологи міста мали змогу опрацювати теоретичний матеріал  з теми і практично спробувати себе в ролі творців сучасних засобів візуалізації.

Зміст роботи:

  • Майстерка “Інтернет-ресурси як засоби стимулювання навчальної діяльності учнів на уроках літератури”            (Скурська Г.М., учитель-методист ТЗОШ№8)
  • Практикум “Технології й інструменти візуалізації навчального матеріалу на уроках літератури” (Бараннікова Г.О, учитель-методист ТЗОШ№8).

День української писемності та мови

Традиційно 9 листопада у Тернопільській загальноосвітній школі свято -День української писемності та мови . Учні 5-11класів з великим бажанням брали участь у І етапі(шкільному) Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. А ще у цей день десятикласники писали радіодиктант, учні восьмих класів брали участь у грі- конкурсі “Мово українська ,мово солов’їна”.Цікавою та пізнавальною була для п’ятикласників мовознавча вікторина…

Фото

Показовий урок української літератури

30.11. 2018року вчителем української мови і літератури Скурською Галиною Михайлівною проведено показовий урок української літератури «Леся Українка «Давня казка». Проблеми і мотиви твору».

Показовий урок  української літератури 

11 грудня 2018 року вчителем української мови й літератури Баранніковою Галиною Ориславівною проведено у 10 – Б класі показовий урок  української літератури «Література рідного краю. Мотиви любові до рідного краю, вболівання за долю народу у поезіях Левка Крупи».