Дорога шкільна родино, щиро вітаю усіх зі святом Останнього дзвоника.

         Дорога шкільна родино, щиро   вітаю усіх зі святом Останнього дзвоника. 

      Ось і минув  ще один навчальний рік, рік дитинства, знань, радості ,польоту фантазії, щасливих емоцій. Він був нелегким для усіх: і для учнів, і для вас, шановні батьки, і для педагогів.  Колеги-вчителі, ви були цього року по-особливому невтомними, креативними і на сучасні виклики пандемії гідно і сміливо відповіли новими можливостями.

      Любі першокласники-нушенята ( як жартівливо ми називаємо вас), ви подорослішали і стали справжніми учнями найкращої для вас школи 8. 

     Дорогі дев’ятикласники, вітаю вас зі здобуттям базової освіти. Нових вам можливостей, хороших друзів, прагнення впевнено рухатися далі!

      Одинадцятикласники, вітаю вас із закінченням школи. Уже завтра буде самостійне доросле життя. А школа трішки сумуватиме за вами, пам’ятатиме позитивних, талановитих, спортивних ,веселих , пустотливих і мудрих учнів – випускників 2021 року.   Щиро бажаю ,щоб життєвий шлях   був щасливий, сповнений здобутками і перемогами. 

     Божого Вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!

      Для усіх школярів сьогоднішній дзвінок – це старт літніх канікул. Тож бажаю учням добре  відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу на­вчання. 

                                       З любов’ю директор школи 

  Галина  Михайлівна Підгайна