З 12.10 по 21.10 жовтня пройшла декада початкової школи

Декада проводилась з метою формування інтересу та зацікавленості учнів до вивчення навчальних предметів, створення в освітньому процесі атмосфери успіху, відчуття радості за свої досягнення, наполегливості у подоланні труднощів, виховання почуття дружби, колективізму, взаємодопомоги, поширення передового педагогічного досвіду учителів початкових класів щодо реалізації компетентнісного підходу в навчально-виховному процесі. У плані її проведення містилося багато цікавих уроків та виховних заходів, у яких взяли участь учні 1-4 класів .

Вчитель 1-А класу Покалюк О.С. провела інтегрований урок з української мови, музичного мистецтва та дизайну і технологій на тему : «Їжачок – сто голочок». Учні слухали і читали казку, розучували пісеньку і створювали аплікацію з рваних частин паперу.
Вчитель початкових класів Колодко М.Ю. на уроці української мови у 1-А класі провела  вікторину «Овочі та фрукти».
Інтегрований урок в 1-Б класі з трудового і образотворчого мистецтва. Створення аплікації “Їжачок” Класний керівник Морозович Т. М. 
У світі казки чарівної. Вчитель 1-В  класу Беліченко М. П.
Цікаво пройшов День козацтва під гаслом ,,Козацькому роду нема переводу’’ у 2-А класі під керівнитством вчителя початкових класів     Пелех Н. В. 
Проект: “Пливуть мої вітрильники”2-Б клас, класний керівник Драбик Л.Б. 
У 2-В класі проведено вікторину “Осінь у природі”. Вчитель початкових класів Швець Т. В. Мета: привернути увагу до краси осені у рідному краї; формувати почуття прекрасного; розвивати пам’ять, увагу, логічне мислення. В ході вікторини використовувалися завдання для кмітливих (загадки), для творчих (,,Збери слово”),для ерудованих (ребуси). 
Дослідження як джерело знань про природу. Дослідження властивостей речовин. «Лимонний вулкан». Класний керівник Мендик Т. Д.  3-А клас
Виготовлення колажу “Про себе” 3А клас. Вчитель початкових класів Дичко І.І.
Серія інтегрованих уроків з Я досліджую світ і математики у 3- Б класі, вч. Гладиш О.В. 
Тема: Дослідження як джерело знань про природу (вимірювання, спостереження, досліди). Одиниці вимірювання маси і довжини. Перетворення іменованих виразів.
Вч. початкових класів Браїк .І.П. провела інтегрований урок з ЯДС і дизайну і технологій у 4-А класі на тему: “Планети Сонячної системи”. На уроці учні поглиблювали знання з теми, виконували практично завдання, переглянули відео та створили макет Сонячної  системи “Космічна мандрівка”. 
Інтегрований урок у 4-Б класі з ЯДС і образотворчого мистецтва. Тема: Погода. Прогноз погоди. Кольори осені (акварельні фарби). На уроці учні поглибили знання з теми, склали ментальну карту про чинники, які впливають на погоду, переглянули пізнавальне відео про “День бабака”, заповнили індивідуальну картку з сайту “Розвиток дитини”, а на завершення створили картину “Примхи осінньої погоди” (акварельні фарби, кольоровий папір, пластилін, вата). Класний керівник Сойма Ю. Д. 
Урок хореографії 2-Б клас Бек Н. І.  Урок з елементами гімнастики та акробатики 
Малюємо у нетрадиційній змішаній техніці:восковою крейдою та аквареллю. Розвиваємо творчі здібності ,виховуємо любов до природи. Вихователь ГПД Волощук А.С.

Декада початкових класів закінчилася ,але продовжуватиметься праця вчителів ,які пробуджують у дітей творчість і пізнання, підтримують інтерес та культивують бажання вчитися. Учителі початкових класів ще раз довели , що вони справжні фахівці своєї справи.