Декада молодого вчителя

З 02 по 11 листопада у початковій школі проходила декада молодого вчителя. 

У школі працює 4 молодих спеціалісти: Вінтонюк Н.Д (вчитель музичного мистецтва)., Воробець А.Т(вчитель іноземної мови), Палій В.В. (вихователь ГПД), Ясінська Г.С. (вихователь ГПД).  

Протягом декади були заплановані і проведені заходи, які в першу чергу, спрямовані на можливість зорієнтуватись молодим вчителям в особливостях навчального процесу; по- друге, сформувати у молодих педагогів високий рівень професійних ідеалів, задовільнити потреби у неперервній освіті і надати допомогу у подоланні різних ускладнень. 

Урок музики у 3-Б класі. Вчитель: Вінтонюк Н.Д. Тема: “За народними мотивами”. Виконання поспівки  “Хай сопілки дзвінко грають” з використанням музичних інструментів. 
Інтегрований урок англійської мови та мистецтва у 1-А та 1-В класах. Тема: «Моє сімейне дерево” Вчитель: Воробець А.Т.
Учні 1 класу  взяли участь у квесті “Казкова плутанина”. 
Мета квесту: повторити народні та авторські казки; розвивати пам’ять, увагу, кмітливість; виховувати в учнів любов до книги. 
Учасники квесту  виконували різноманітні завдання для того, щоб відновити Казкову країну.
Спостереження за змінами у природі. Метою спостереження є навчити помічати ознаки кожної пори року. Виховувати любов до природи, бажання словами змальовувати красу навколишнього світу. Вихователь ГПД Палій В. В.