Тиждень безпеки дорожнього руху

З 15 по 21 листопада було проведено  Тиждень  безпеки дорожнього руху. 

Метою якого було залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті. 

Проведені заходи були цікавими, змістовними і сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.

Учні 1-А класу (класний керівник Покалюк О. С.) підготували малюнки на тему «Безпека пішохода», взяли участь у вікторині «Мій друг – дорожній рух». На уроці дизайну і технологій виконали тематичну аплікацію. Та найцікавішою була зустріч із представниками поліції, які в доступній формі розповіли учням про правила дорожнього руху. Правоохоронці подарували дітям книжечки із серії «1000 і один поворот» та світловідбивні браслети. 
Впродовж тижня безпеки дорожнього руху у 3-Б класі було проведено бесіду на тему “Азбука доріг”. Діти подивились відео про дорожні знаки і їх значення. На уроці дизайн і технології малювали відповідні знаки , групували їх за категоріями: попереджувальні, заборонні, наказові, інформаційно- вказівні. 
Із конструктора Lego складали модель проїжджої частини ( світлофор, транспорт, перехожі). 
Класний керівник Гладиш О.В. 
Учні 2-Б класу взяли участь у вікторині “ Правила дорожнього руху знай-життя і здоров’я зберігай” , проведено бесіду  на тему “Безпека дорожнього руху- це життя” та відбувся конкурс малюнків. Класний керівник Драбик Л.Б. 
Виготовлення аплікації “Світлофор” з метою закріплення знань про правила дорожнього руху. Учні 2-В класу класний керівник Швець Т.В. 
На ГПД учні взяли участь у вікторині  “Ми знаємо правила дорожнього руху” та проведена бесіда “Безпека пішохода”. Вихователь ГПД Волощук А.С.