Привітання директора школи

                 Дорога шкільна родино, учні , батьки, педагоги.

     Традиційно в кінці весни  в усіх школах нашої країни радісно лунав останній дзвоник, кликав у безтурботне літо, обіцяв  відпочинок і надзвичайні пригоди…..

      Але не цьогоріч. Три місяці , що змінили життя кожного з нас… Три місяці Україна мужньо бореться за свою незалежність, за право усіх українців щасливо жити на рідній землі. Жорстокий ворог зруйнував  не тільки наші мрії, російські окупанти посягнули на найдорожче- життя і волю українців. Вони  руйнують   міста і села, вбивають людей , нищать   культуру ,освіту. Майже 2000 освітніх закладів пошкоджено чи  зруйновано. Підступний ворог хоче поставити на коліна великий народ великої України . Марно сподівається . Ми сильні ! Ми переможемо!

    У цей день хочу щиро привітати всіх учнів школи, ви теж справжні герої, бо старанно вчилися, хоча й дистанційно, долали страх і сумніви. Ваші очі , слова , міркування , надії були для кожного вчителя найціннішим дороговказом.

    Особливі слова вітання  випускникам, учням 11-го та 9-их класів. Дорогі наші діти ,ви  гордість і надія школи . Війна змусила вас ,дівчата і хлопці, подорослішати завчасно, стати сильнішими  і впевненішими. Пам”ятайте : Україні потрібні ваші знання, віра і оптимізм, патріотична громадянська позиція . Хай буде  шлях у доросле самостійне життя щасливим. Бажаю впевненості у власних силах, невичерпного завзяття і готовності  йти до своєї заповітної мрії.

     Колеги-вчителі, у цей нелегкий час ви  проявили неабияку відповідальність у роботі, справжню любов до своїх вихованців.

      Висловлюю подяку  батькам та рідним наших учнів за активну співпрацю, волонтерську допомогу, підтримку дітей у нелегкий час дистанційного навчання.

    Разом ми сильні. Віримо в майбутнє України !

                                   Слава Україні! Героям слава!

                                     Директор школи  Підгайна Галина Михайлівна