Випускний 2022

                                       Вітальне слово директора школи

     Дорогі діти, шановні батьки! Дозвольте тепло і сердечно привітати всіх зі святом – врученням свідоцтв  про повну загальну середню освіту .

       От і прийшов  такий довгожданий  червень 2022-го року, час,коли  попрощаєтеся  зі школою…. За плечима залишилося дитинство,  попереду – доросле життя.   Свято сьогодні тихе і трохи  зажурене .Ми   живемо в дні  війни , жорстокий ворог зруйнував так багато мрій , планів, родин , життів. Вірмо, Україна сильна, вона буде незалежною і щасливою державою ,бо, дивлячись на вас, усі розуміємо , задля чого боремося і  перемагаємо. Ви майбутнє нашої Вітчизни, талановиті, креативні, мудрі і вродливі, сильні і добрі. Ви є цвітом найкращої нації- випускники 2022-го.

      Шкільні роки дали вам, діти,  знання, розвинули  здібності, навчили відстоювати свої переконання і погляди,а  це обов’язково стане в  пригоді в майбутньому … Все це – ваш капітал, який допоможе у дорослому, самостійному  житті. Цінуйте його.. Ви тільки ніколи не відступайте, які б випробування не приготувала доля!

   Згадайте сьогодні словами  вдячності перших учителів, класних керівників, педагогів, які були поруч усі одинадцять років. Нехай ваші успіхи  стануть  нам ,учителям, винагородою за благородний труд і терпіння. Подякуйте батькам і рідним , які дуже вас люблять, моляться за щасливе ваше майбутнє.

       Щасливої та щедрої долі у житті   вам, дорогі випускники! Здоров’я , бадьорості душ і любові сердець. Миру і добра нам усім.

        Слава Україні ! Героям слава!

                                                              Директор школи  Г.М. Підгайна