Привітання директора школи

Дорога шкільна родино ,учні, батьки, педагоги. Ось і закінчився 2022-2023 навчальний рік. Він минув в реаліях війни, жорстокої несправедливої агресії росії проти нашої країни. Було нелегко : сигнали повітряної тривоги, хвилювання, блекаути , повідомлення про трагедії українських міст та сіл, найболючіші втрати цвіту і гордості нашої нації – захисників і захисниць, мирних мешканців, дітей.
Ми вистояли. Боремося і переможемо. Жодні ракети не здатні забрати в нас найголовнішого – любові до України-неньки, свободи , віри , жаги до життя.
У цей день із закінченням навчального року хочу щиро привітати всіх учнів школи. Ви старанно вчилися, деколи в укритті, деколи без електроенергії та звичного комфорту. Ваші очі, слова, міркування, надії були для кожного вчителя найцінн
дороговказом.
Вітаю із закінченням навчального року школярів-першокласників, маленьких і мужніх супергероїв. Багато цікавого і важливого ви вже навчилися і дізналися, ваші вчителі зробили для цього все. Але це тільки початок захоплюючої мандрівки у світ знань, талантів , успіхів. Доброго відпочинку літечком.
Особливі слова вітання випускникам, учням 11-го та 9-их класів. Ви гордість і надія школи. Війна змусила вас, дівчата і хлопці, подорослішати завчасно, стати сильнішими і впевненішими.
Памʼятайте: Україні потрібні ваші знання, оптимізм, патріотична громадянська позиція . Хай буде шлях у доросле самостійне життя щасливим. Бажаю впевненості у власних силах, невичерпного завзяття і готовності йти до своєї заповітної мрії.

Колеги-вчителі , ви в цей нелегкий час проявили неабияку відповідальність у роботі, тримали освітній фронт, бо вчили і виховували наше майбутне. Ви проводили інтелектуальні турніри і предметні декати, екскурсії , Дні доброти, читання, толерантності, вшановували памʼять Героїв минулого і сучасносності , разом з учнями та їх батьками були учасниками патріотичних проєктів та
волонтерських справ.
Висловлюю подяку батькам та рідним наших учнів за активну співпрацю, волонтерську допомогу, підтримку дітей у нелегкий час навчання.
Працівники та випускники школи, члени родин наших педагогів та працівників, батьки , рідні багатьох учнів є воїнами ЗСУ. Безмежно вдячні їм за цей навчальний рік, за прощальний вальс випускників, за кожен світанок і день. Хай береже їх Господь.
Наближаємо Перемогу разом! В єдності наша сила! 3 нами Бог і Україна!
Директор школи Галина Підгайна