Вітальне слово директора школи

Дорогі випускники, шановні батьки! Дозвольте тепло і сердечно привітати всіх  із врученням  одинадцятикласникам свідоцтв  про повну загальну середню освіту .

    Свято сьогодні тихе і трохи  зажурене. Вірмо , Україна сильна, вона буде незалежною державою ,бо, дивлячись на вас, усі розуміємо , задля чого боремося і  переможемо. Ви ,випускники 2023-го, майбутнє нашої Вітчизни, ви талановиті, креативні, мудрі, сильні, сміливі . Гордимося кожною і  кожним.

      Шкільні роки дали вам, діти,  знання, розвинули  здібності, навчили відстоювати свої переконання і погляди, а  це обов’язково стане в  пригоді в майбутньому … Все це – ваш капітал, який допоможе у дорослому, самостійному  житті. Цінуйте його. Будьте  вільними людьми у вільній і незалежній державі. Мабуть , кожен сьогодні зрозумів  особливий зміст слова «свобода». Свобода- це велика відповідальність перед суспільством, родиною і перед собою. Свобода- це небайдужість і можливість зробити вибір у житті. Свобода- це жити щасливо на рідній землі.

   Згадайте сьогодні словами  вдячності перших учителів, класних керівників, педагогів, які були поруч усі одинадцять років. Нехай ваші успіхи  стануть  нам ,учителям, винагородою за благородний труд і терпіння. Щиро подякуйте батькам і рідним , які дуже вас люблять, моляться за щасливе ваше майбутнє.

       Щасливої та щедрої долі у житті   вам, дорогі випускники! Здоров’я , бадьорості душ і любові сердець. Миру  нам усім.

Слава Україні ! Героям Слава!

                                                                                                    Директор школи  Г.М. Підгайна