Привітання директора школи з початком нового навчального року

Дорога шкільна родино! Щиро вітаю всіх із вересневим святом – початком нового навчального року!
Сьогодні у кожного українця є заповітна мрія- вільна, незалежна і щаслива Україна. Кожен робить великий внесок у спільне майбутнє: захисники виборюють свободу на полі бою, навіки в пам’яті їхні героїчні вчинки, дорослі працюють , волонтерять , гуртуються, щоб допомагати і підтримувати тих , хто потребує цього, а ви, дорогі учні, продовжуватимете вчитися та вперто здобувати знання. Бо знання – це важливо, це безцінний інструмент, що допоможе разом подолати виклики та проблеми. Досконало вивчайте українську мову, вчіться спілкуватися іноземними, бо Україна – це частина світової спільноти ; будьте особливо старанними на уроках історії: її треба знати , бо ми повинні шанувати пам’ять минулого і спільно працювати над створенням кращого майбутнього. Пізнавайте захоплюючий світ математики, географії, хімії та всіх інших шкільних предметів.
Бажаю у цьому навчальному році кожному учню і учениці не боятися помилок, не зупинятися на півдорозі. Вірте в себе. Від вас залежить, без перебільшення, майбутнє нашої країни, її суверенність, економічна міцність.
Вітаю діток , які стали сьогодні першокласниками. Знаю , як усі чекали першого шкільного дзвіночка. Ви уже не малюки, а віднині – повноправні господарі своєї школи. Попереду захоплююча подорож світом знань з найкращими вчителями,які завжди допоможуть, з новими друзями, канікулами , веселими перервами. Попереду багато цікавих уроків, екскурсій, зустрічей, добрих справ. Вірю, що ви, наші юні друзі, будете сумлінними і гарними учнями.
Особливим і важливим цей навчальний рік буде і для школярів – п’ятикласників, і для тих , хто є учнями 9-их класів. Знаю, у вас все буде добре.
Дорогі одинадцятикласники! Цей навчальний рік стане останнім для вас. Будьте відповідальними, мудрими. Закладіть міцний фундамент для своїх майбутніх перемог. Саме в цьому році ви повинні визначитися з вибором професії, успішно пройти тестові випробування .Успішного і результативного навчального року.
Щира вдячність вам, колеги- педагоги, за самовіддану працю .Батьки та рідні наших учнів, дякую за довіру, співпрацю, таку потрібну допомогу .
У цей непростий час бажаю головного – здоров’я нам усім, миру Україні , надії і перемоги!
З початком нового навчального року. Нехай здійсняться усі ваші мрії та сподівання! Галина Підгайна, директор ТЗОШ 8