Свято Першого дзвоника

1 вересня – традиційне свято для школярів. Цей день є хвилюючим для кожного: і для маленького першокласника, і для майбутнього випускника, і для педагогічного колективу, який з нетерпінням чекав на зустріч зі своїми вихованцями, і, звичайно, для батьків, адже їхні діти стали ще на рік дорослішими.

      Сьогодні всі зібралися не лише для того, щоб розпочати навчальний рік, а й для того, щоб у дружню шкільну родину прийняти нове поповнення – 79 першокласників урочисто завітали на лінійку в супроводі випускників. Директор школи Галина Михайлівна Підгайна привітала з початком нового навчального року, отець Володимир благословив на успішне навчання. Хвилиною мовчання вшанували пам”ять загиблих у російсько-українській війні. А право дати Перший дзвоник було надано учню 11 класу Андрію Олійнику та учениці 1 класу Єві Скалич. Дякуюємо за активну участь у проведення свята Першого дзвоника:   учням 10 класу Софії Майструк і Михайлу Грабовському (ведучі),  учениці 5 класу Лізі Головенко та учениці 7А класу Софії Федак (вокалістки), учням 10 класу Владиславу Парибусу і Володимиру Шидлівському (прапороносці), учню 8 класу Мартину Гуку та учениці 10 класу Марії Покалюк (звукооператори).

      Урочистості були наповнені пісенністю, поетичним словом, артистичною майстерністю учнів, а 2023-2024 навчальний рік розпочався сонячно, натхненно, благодатно. Нехай проминуть усі його дні, як чарівна музика, як лагідна пісня, і подарують учням якісні знання, відмінний настрій, міцну дружбу! А нашій Україні злагоди, єдності й миру!