Привітання директора школи із закінченням  навчального  року

                 Дорога шкільна родино- учні , батьки, педагоги.

     Щиро вітаю усіх із закінченням  навчального  року. Він минув в  реаліях війни, жорстокої  агресії росії проти нашої країни. Було усім нелегко : сигнали повітряних тривог, хвилювання, болючі втрати …. Ми боремося і переможемо. Бо любов до України, свобода , віра- це вічні цінності нашого народу.

    Незважаючи на труднощі , школа працювала, жила, наповнювалася дитячим щебетом і найщирішими у світі посмішками. Всі старанно вчилися, змагалися у конкурсах, олімпіадах, турнірах, організовували благодійні ярмарки, зустрічі з відомими людьми, екскурсії, наукові пікніки.

   Отож, навчальні програми виконано. Навчальний рік 2023-2024 завершено.

     Вітаю усіх учнів. Серед вас ті, що вперше у вересні переступили поріг 8-ої школи. Дорогі першокласники, ви стали дорослішими, талановитішими, стали справжніми школярами.

   Особливі слова вітання  випускникам, учням 11-го класу , та 9-тикласникам. Ви  гордість і надія школи . Війна змусила вас, дівчата і хлопці, стати відповідальнішими, сильнішими  і впевненішими. Сьогоднішнє свято – це мірило вашої дорослості і відповідальності перед нелегким вибором професійної стезі і самостійності у прийнятті рішень. Хай буде  шлях у самостійне життя щасливим. Бажаю мирного неба , віри у власні сили, невичерпного завзяття і готовності  йти до своєї заповітної мрії.

     Справедливо кажуть, що освіта молодого покоління- то спільна праця учнів, батьків, педагогів. Колеги-вчителі, у цей нелегкий час ви   гідно тримали освітній фронт.    Висловлюю подяку  батькам та рідним наших учнів за активну співпрацю, волонтерську допомогу,  за підтримку дітей у нелегкий час навчання. Ваші діти та внуки своїм навчанням та знаннями прославлятимуть родовід, Тернопіль та Україну!

   Ще раз висловлюємо слова безмежної вдячності нашим ЗСУ. Наближаймо Перемогу разом! В єдності наша сила!

                                                    З повагою директор школи Галина Підгайна